Om oss

Vi i Sabertooth oppdrett er en liten familie på 7, meg og min sønn, og våre 5 beinte barn, våre 4 avls jenter, Blue, Yuki ,coffee og khaleesi , og kosekatten Isabelle.

Avls hannen Ducky bor hos forverten i Oslo.

Vi bor 2 ,5 time unna oslo og 2 timer unna kr sand på et sted som heter gjerdemyra, 12 min unna kragerø

Jeg har alltid elsket dyr , å har hatt dyr rundt meg helt siden jeg var liten, for å nevne noen: En grå jako pappagøye, en rotte, kaniner, chinchilla, undulater, fisk, å selvfølgelig katter å hunder:) Lupita er den første hunden som er vår, ellers så har det hvert familien min som har hatt forskjellige hunder oppi gjennom. har bodd på gård noe av livet å der hadde vi alltid gårdskatter som for det meste var ute, men jeg tok på meg oppgaven å temme de, selv om jeg kun var 5 -6 år. Husker fremdeles hvor fint det var å kunne gå inn i låven å rope på de, alle kom galopperende ,klare til lek og kos.

Jeg har hele livet slitt med dårlig helse, mye hodeverk å migrene, etter å ha hvert mye hos leger og spesialister fikk jeg vite jeg hadde en kronisk hodepine, pluss migrene med aura, har prøvd alt for å bli bedre, men etter så mange år ser det ut som jeg kan bli ung ufør.Har jobbet som SFO tante og renholder på hotell i noen få år,  men det viste seg å ikke være lett med migrene, ble mye senge liggende når jeg kom fra jobb og hendte noen ganger jeg måtte dra tidligere fra jobb pga plager.Så endte det med jeg ikke kunne jobbe mer, så har blitt mye hjemmeværende pga dette .Men dyr, spessielt katter har en evne til å stresse meg ned å få meg til å føle meg bedre:) kanskje derfor jeg altid har hatt dyr rundt meg.

Derfor kom jeg på at jeg trengte en hobby, en hobby jeg brant for å kunne gjøre bra samtidig som jeg kunne elske. Så da falt det meg inn å ville starte katte oppdrett. Scottish fold kom da som et klart førstevalg, siden jeg alltid har drømt om å kunne bli eier av en og flere folder.
Etter mye prat med andre fantastiske oppdrettere så blei valget klart, jeg skulle gjøre dette.
Så her er jeg:) Klar for å glede både meg selv og andre med denne fantastiske rasen.

Jeg er medlem i ORKK, ,den er tilknyttet WCF, world cat federation

jeg har også nå tatt første pawpeds kurset, å står på vent på G2 kurset.