En katt trenger

Det som trengs til en katt: En seng til katten, de liker å kunne ha noen trygge plasser i huset de kan trekke seg litt vekk på om det blir mye bråk å støy.

Sandkasse å sand, kattesand fra en komersiell leverandør er nok det lureste å bruke, etter som de er laget av et absorberende materialet, som suger til seg lukten og fuktigheten til urin og avføring. plasser kassen så langt vekk fra matskålene som mulig, katter vil helst ikke gå på do i nærheten av der de spiser.
 
Vannskåler å matskåler.
 
Utstyr til pelsstell, nå er ikke korthåret scottish fold og straights noe problem å stelle siden de holder pelsen ren og pen for det meste, men om man vil på utstillinger å vise katten på sitt beste er det lurt å ha noe basis utstyr liggenes, for eks en grov og smal loppekam, en dobbelsidig kroppsbørste, og en butt saks til å klippe negler om det skal være innekatt, da får de ikke kvesset klørne like bra som i naturen. Om du er ekstra ivrig etter å stelle katten, kan du ha et lite stykke semsket skinn som kan brukes til å polere pelsen til korthårede katter.
 
Leketøy, det finnes et hav av forskjellige varianter, men katter liker som regel de myke variantene som de kan gripe med klørne. harde leker i plast er heller frustrerende, selv om baller som ruller avgårde gir en mulighet for katten til å jakte på dem.
Leker som stimulerer gjennom synest og lukten er også nyttig. Se etter en slags stav med lystige farger som ofte brukes for å få katten til å se livlig ut foran dommere på katteutstillinger. Hva en leker du kjøper så sørg for at den ikke har små metall eller plastikdeler som kan bites av og svelges.
 
Kloresaker,kloring har to funksjoner, en er territoriell, og kloring kan beskrives som en slags katte grafitti. Kloremerkene er et visuelt signal på at en katt eier eller besøker dette territoriet. En viss mengde lukt, lagt igjen på objektet av kjertler i poten, forsterker signalet og identifiserer katten som la det igjen.
Den andre funksjonen er kosmetisk, ettersom kloringen hjelper til med å fjerne døde lag med proteinet keratin fra klørnes overflate.Dermed holder de seg skarpe og i god stand. Derfor er et klorebrett eller kloretårn veldg viktig å ha om man ikke ønsker grafittien på soffaen eller stolene;) dette kan trenes opp så fortvil ikke.
Et kattebur er også lurt å ha når man skal hente kattungen, å på andre turer, til og fra utstillinger for eksempel.
 

her legger jeg ved en liten link til en fin dyrebutikk, her har dem mye rart.

 
http://www.nettdyret.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=list&b_kid=1058184