Kattunge fra oss

Fra sabertooth`s oppdrett får du:
Kattungene får masse kos og sosial omgang sammen med oss og våre dyr.
De får kjøre i bilen å sitte i bur for å venne dem litt til det.
De får med chip .
De får de vaksinene som er nødvendige, pluss helseattest.
De får flere orm kurer.
Dere får med stamtavle, og kjøpskontrakt fra ORKK.
Pluss en kattunge startpakke fra royal canin.
 
Katten blir levert når dem er 12 uker gamle.
Alle kattunger kommer fra PKD frie foreldre.
Prisen varierer om man skal ha kort eller langhåret, om man skal ha kose katt eller avls katt.
 
Om dere kun skal ha kose katt å aldri bruke dem i avl, ser jeg det som en selvfølge at katten blir kastrert etter fylte 5-6 mnd, dette pga for å unngå løs katter og spredning av katter. Dette er et engangs beløp som er verdt å investere i. En ho katt kan få mange kull i løpet av året, å det er ikke humant å la henne ha et slikt liv, det er både en stor påkjenning psykisk og fysisk for katten , mange hun katter får p-piller,men det gir økt risiko for jurkreft. Kastrering av han katten er bra både for deg og katten. Da slipper du kanskje helt unna den stramme stanken av han katt urin, dessuten demper det hannens trang til å markere territoriet sitt på denne måten. Viktigere er det kanskje at kastrering reduserer faren for slagsmål med andre katter. Hvis katten din skulle stikke hjemmefra, er slagsmål,særlig bitt, den vanligste måten å bli smittet av potensielt dødelige virus på, som for eks felint leukemi virus( felv) og felint immunsvikt virus (FIV). Dette er noe de fleste oppdrettere forlanger. Om dere skal bruke dem i avl må det være innekatt, eller så kan dere lage en kattegård de kan lufte seg litt i.
Mine katter er for det meste inne, men vi planlegger å gjerde inn store deler av tomten så dem kan kose seg ute når dem vil.
Om dere lurer på noe er det bare å sende en mail, jeg sjekker den flere ganger om dagen:)
 
Om dere er interiserte i en kattunge, kan man holde den av noen dager,slik at andre ikke kan kjøpe den på den tiden dere holder av.
Men så lenge summen ikke er betalt å det ikke er 100% sikkert dere vil ha den kan andre kjøpe den etter at deres tid har gått ut.
Om det er bestemt å dere er sikre  på å kjøpe,gjør jeg det slik at 1000kr blir betalt til meg før katten er leveringsklar, dette er både en sikkerhet for meg og dere:) Om dere skulle finne ut at dere ikke vil kjøpe selv om disse pengene er overført, får dere ikke dem tilbake. 
Dette er for å unngå useriøse kjøpere.
Dere betaler resten av summen når dere kommer å henter katten, eller når den blir sendt.
 

Prisen ligger på 10000-11000 og 2000 mer om man skal ha avlskatt.

Grunnen til at rasekatter koster er så enkelt som dette, vi oppdrettere bruker svært mye penger på kattene våre, vi bruker mye penger på vaksiner og tester som trengs av en katt for å få lov å låne hankatt, om man ikke har det selv, prisen på å låne varierer veldig, men ligger gjerne på 1000-3000, pluss noen tar betalt per kattunge hode som blir født, dette kan ligge på 500-1500.
Det går penger til utstillinger av kattene, katte mat både til unger å voksne, katte sand, leker, og alle kattunger skal ha vaksiner å orm kurer,helseattester , stamtavler, chip. 
Så vi må ut med ganske mye penger for at dere skal få en så frisk å rask katt som mulig:) Å ikke minst all den tiden det går til å sosialisere kattungene, men det er jo kosen i det å være oppdretter:)
 
 
 
 OBS: alle kattunger til kos/utstilling må kastreres før dem blir kjønnsmodne, derfor tar jeg et “depositum” på 500 kr, som kjøper får tilbake når katten er kastrert. jeg selger avlskatter kun til registrerte oppdrettere.
 
Jeg setter pris på å høre fra dere å vite hvordan kattene har det, å jeg ønsker veldig bilder og eventuelt utstillings resultater:) 
Å skulle dere ha noe spm om noe som helst når dere har fått en katt må dere ta kontakt:) Så skal jeg hjelpe så godt jeg kan.
 
PS: det hender innimellom at jeg setter katter ut til forverter, så om noen kunne tenkt seg dette er det bare å si  ifra, om dere ikke helt vet hva det vil si å være forvert er det bare å spørre:)